تنظیمات
قلم چاپ اندازه فونت
Print چاپ مطلب
نشست ارتقای دانش فضای مجازی برای فرهنگیان بسیجی لارستان برگزار شد
14 خرداد 1395   10:25:33 |  دانش و فناوری > 
نشست ارتقای دانش فضای مجازی برای فرهنگیان بسیجی لارستان برگزار شد

معصومه جعفری/عصر لارستان : احمد شریفی از  بسیجیان فرهنگیان لارستان  گفت: با برنامه‌ریزی‌های بسیاری که در حوزه فضای مجازی صورت گرفته دوره‌های متنوعی برای ارتقای دانش فرهنگیان لارستان در زمینه فضای مجازی برگزار می‌شود.

احمد شریفی روز 6 خرداد95 در نشست با بسیجیان فرهنگی لارستان، با اشاره به اینکه فضای مجازی در دنیای امروز در زندگی افراد نقش بسزایی دارد، اظهار داشت: در راستای اقداماتی که در رابطه با استفاده درست و مناسب از فضای مجازی صورت گرفته دوره‌های بسیاری را در این زمینه  برگزار شده  است.

وی  در رابطه با اقداماتی که برای ترویج استفاده مناسب از فضای مجازی و سایبر انجام داده می‌شود، عنوان کرد: فضای سایبر یک رسانه است، تعریفی اگر داشته باشیم فضای رسانه دو نوع است یکی کنترل شده است که اینترانت می گویند مثل شبکه داخلی شباب در سپاه، ادارات سازمان ها و بانک ها که اینها اینترانت دارند یعنی در این فضا به صورت انلاین دسترسی ندارند و  یک شبکه هم اینترنت و دسترسی آزاد است در تعریف سواد رسانه ما می گوییم مجموعه مهارت ها در قالب پیام با پی بردن به ارزش های نهفته خراب شده در آن  یعنی ارزش هایی در آن نهفته است و در سواد نداشته باشیم نمی توانیم این ارزش ها را درک کنیم . با چه رویکردی! رویکردی انتقاد یا رویکرد نقد نه رویکرد تایید یعنی برای پیشرفت بیشتر و تنظیم رژیم مصرفی مثل غذا که به انواع پیام های ارتباطی بپردازید .
شریفی با اشاره به موضوع درک برای چیست ؟ ما برای چه می گوییم درک شود؟ این پیام های نهفته  در تعریف سواد برای سنجش است مثلا یک غذا که جلو شما می گذاریم ببینیم این غذا مضر نیست این غذا به اندازه است و اینکه اگر به صورت زیاد مصرف شود ضررات آن چقدر است. بنابراین باید محدود شود. بر فرض مثال اگر بانک ها همه اطلاعات خود را باز کنند و فیلیتر ها را بردارند در چند دقیقه همه حساب ها سرقت می شوند. پس این فضا باید امنیتی شود.
وی با بیان اینکه سواد بصری چه اهمیتی دارد گفت : فهمیدن معنای تصویر، یکی از مهارت های مهم انسان است. این توانایی با عمل دیدن پرورش می یابد در ضمن این که پیوند میان تجربیات بینایی با تجربیات سایر حواس، ذخیره های ذهنی فرد را  در خوانش اثر و درک معنای تصویر غنی تر می سازد. سواد بصری به این مهارت انسانی در فهم و ترجمه تصویر اطلاق می شود.
شریفی در جمع بسیج فرهنگیان لارستان بیان کرد: در بخش کنترل فضای و سایبر باید دفتر تایید محتوا داشته باشیم و در تریبون ازاد نمی توان همه موارد را بیان کرد و هدف  ما سلامت فکری فرهنگی است که با فرامین مقام معظم رهبری همخوانی داشته باشد
شریفی در رابطه با تعریف نظارت تخصصی گفت : ما یک سری معیار داریم باید با این مقررات ازم الاجرا و اصول لازم الرعایه همخوانی داشته باشد پس بنابراین ما با این معیار ها می سنجیم و اگر همخوانی داشت درج می کنیم و اگر نه حذف می کنیم
وی خاطر نشان کرد: در تحریم ها ما پیشرفت های علمی بسیار زیادی داشته ایم که می توان به مباحث هوا فضا و ساخت موشک ها اشاره کرد که سیستم های هوشمند و فناوری های موجود کاخ سفید را به لرزه در آورد.
ایشان با بیان این موضوع: فضای مجازی،فضای وارونگی هاست ازیک چیزحقیقی چیزغیرحقیقی درست کردن است مثل جعل دروغین اسامی ومستندات منابع ومراجع مابایدپالایش داشته باشیم،فضاراکنترل ونظارت کنیم پرهیز از موازی کاری وتولید هدفمند و رعایت مسایل امنیتی وحفاظتی،امانت داری وذکرمنابع ومستندات و رعایت اسماءجلاله.مثلانوشتن اسم پیامبراکرم بدون علیه السلام رعایت قانون ومقررات کشور و بهره گیری ازفناوری های نوین وبه روزرسانی مداوم انها و نگذاشتن اسم منابع و ادرس اینترنتی بایدحتمامرجع دقیق داشته باشد.
درمیزان تاثیرگذاری مهم است.جهت دهی برافکار و رفتار دسترسی اسان وسهل الوصول بودن.فعال بودن پست(انلاین بودن)نشریه الکترونیکی.(نحوه تعامل ارتباط باکاربر)بایدپاسخگوباشد نسبت به سوالهای شرعی ونیازمندیهای کاربران خود.اگرسایتی دفترپاسخگویی نداشته باشدنواقص داردونمی تواندتعامل کندومشتریهایش راضی کندوبازدید خودش راروزبه روزازنظرعلمی ارتقاءبخشد.ذوق های مختلف راپوشش بدهد(ازنظربالاوپایین بودن سن ها).میزان تخصصی حرفه وطراحی صفحه ها(اموزش علمی نسبت به فعالیتی که انجام میدهندداشته باشند).میزان رعایت ضرورت حجم مقالات،.مشتاق بودن،معایب ان(کپی کردن)،حتمابایدمقالات ومطالب نوشته شده بامجوزباشد.
 
 

کلیه حقوق مادی و معنوی این مطلب متعلق به عصرنامه لارستان :: صفحه نخست می باشد.

آدرس: