تنظیمات
قلم چاپ اندازه فونت
Print چاپ مطلب
اعتبارِ مناسبی برای بیمارستانِ «جویم» جذب شده است/ امیدواریم «پردیس» سال آینده وارد لایحه بودجه شود/ ظرفیت تزریق ۵هزار دُز واکسن در روز را داریم/ ام‌آر‌آی تحتِ بیهوشی غیر از شیراز فقط در بیمارستان لار
5 شهريور 1400   17:01:34 |  شهرستانها > لارستان
اعتبارِ مناسبی برای بیمارستانِ «جویم» جذب شده است/ امیدواریم «پردیس» سال آینده وارد لایحه بودجه شود/ ظرفیت تزریق ۵هزار دُز واکسن در روز را داریم/ ام‌آر‌آی تحتِ بیهوشی غیر از شیراز فقط در بیمارستان لار

دکتر بهزاد رضایی، رئیس دانشکده علوم پزشکی لارستان در نشست خبری خود با رسانه‌های رسمی لارستان با تشکر از اصحاب رسانه بابت پوشش خبری اخبار کرونا و واکسیناسیون، در مورد برنامه‌ها و فعالیت‌های این مجموعه در یک سال گذشته گفت:تکمیل بیمارستان شهرستان خنج که در سال‌های گذشته مجوز آن اخذ شده بود اما پیگیری‌های اداری آن صورت نگرفته بود از طرف دانشکده پیگیری شد و خوشبختانه مجوزهای لازم از وزارت اخذ شد که در سفر معاون درمان وزارت بهداشت بیمارستان کلنگ‌زنی شد و الآن در مرحله طراحی و بعد از آن شروع ساخت است که یکی از مطالبات جدی در حوزه شهرستان خنج بود.

اعتبار بسیار خوبی برای بیمارستان جویم در سال ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ جذب شده است
در حوزه‌ی لارستان، پروژه‌ی پردیس و بیمارستان جویم دو چالش بسیار بزرگی بودند که در سال‌های گذشته شاید به‌صورت جدی و اداری آن را پیگیری نکرده بودیم و بیشتر در سطح رسانه‌ها و پیگیری‌های خارج از روال اداری بود، خوشبختانه اعتبار بسیار خوبی برای بیمارستان جویم در سال ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ جذب شده است که سعی می‌کنیم در سه فاز در بیمارستان جویم عملیاتی کنیم، هم خوابگاه‌هایی که در محوطه بیمارستان ساخته می‌شود و هم قسمت اولیه و جلویی بیمارستان (درمان بستر قدیمی) که باید اصلاحاتی در آن صورت بگیرد و شاکله‌ اصلی بیمارستان که به‌دلیل مشکلاتی که در حوزه‌ تامین سیمان داریم پیمانکار با سرعت کمی کار می‌کند که همین الآن ساخت بیمارستان جویم در جریان است و اگرچه از سرعت پیشرفت کار راضی نیستیم اما در حال انجام کار است.
 
با پیگیری‌های انجام شده، امیدواریم مجموعه پردیس در سال آینده وارد لایحه بودجه شود
پردیس، مجموعه بسیار بزرگی است، زیربنای بسیار گسترده‌ای دارد، هزینه‌ای که برای تکمیل پروژه پردیس نیاز است با برآورد سه ماه پیش ۲۱۰ میلیارد تومان بود که تا امروز به حدود ۲۵۰ میلیارد تومان افزایش پیدا کرده است.
 
برای مجموعه پردیس، نیاز بود که دولت هم وارد کار شود و از ردیف‌های بودجه دولتی استفاده کنیم، مهم‌ترین مسئله کسب ردیف پروژه برای پروژه پردیس در بودجه بود که متاسفانه در سال‌های گذشته اقدام عملی برای تکمیل این پرونده صورت نگرفته بود، اما خوشبختانه این مراحل طی شده و امیدواریم که در سال آینده این پروژه وارد لایحه بودجه شود تا هم باعث اشتیاق خیرین برای ادامه این پروژه شود و هم اینکه از بن‌بستی که چندین سال در آن قرار گرفته است خارج شود.
 
استادسرای دانشکده به‌زودی تکمیل می‌شود
به موازات پیگیری برای ردیف بودجه‌ای، برخی از پروژه‌ها از جمله پروژه استادسرا را خارج از این مسئله و به صورت جداگانه پیگیری کرده‌ایم، استادسرا پیشرفت فیزیکی بالای ۹۰ درصد دارد که به‌زودی تکمیل می‌کنیم و جزو پروژه‌هایی است که خَیِر درصد زیادی از آن را کار کرده است و توان این را نداشت که بیش از این جلو بیاید، بنابراین ما آن را تکمیل خواهیم کرد.
 
جذب اعتبار ۱۰ میلیارد تومانی از صندوق رفاه دانشجویی برای تکمیل خوابگاه دانشجویان
برای خوابگاه دانشجویان که فعلا اسکلت آن وجود دارد با کمک صندوق رفاه دانشجویی توانستیم مبلغ خوبی را در حدود ۱۰ میلیارد تومان با کمک بانک مرکزی جذب کنیم تا این پروژه هم ساخته و تکمیل شود، اگرچه در پردیس ۸ بلوک خوابگاهی دیده شده و این یکی از آن ۸ پروژه است.
 
آغاز ساخت سالن چند منظوره ورزشی مجموعه پردیس
پروژه دیگر، سالن چند منظوره ورزشی است که در سفر اخیر دکتر لاری کلنگ‌زنی شد، مبالغی را هم به آن اختصاص دادند که این پروژه هم شروع به کار خواهد کرد.
 
از دیگر پروژه‌های پردیس که ردیف کد استانی دارد ساختمان مرکز بهداشت و ساختمان بهورزی است که این پروژه‌ها نیز درحال پیگیری است و به‌زودی کار آن‌ها را شروع می‌کنیم.
 
سپاه از ابتدای شیوع کرونا تا الآن در کنار ما بود
وی با تشکر ویژه از سپاه اظهار داشت: از همان روزهای اول شروع کرونا، دوستان ما در سپاه همیشه در کنار ما بودند و من به جد از آن‌ها تشکر می‌کنم که در هیچ مرحله‌ای ما را تنها نگذاشتند و همین الآن هم پای کار هستند، برعکس بسیاری از نهادهایی که حوزه‌هایشان هم مرتبط بود و تقریبا به آن‌ها تکلیف شده بود اما به‌صورت جدی پای کار نیامدند و درعمل هم کمکی به ما نکردند.
 
این ظرفیت را داریم که بیش از ۵ هزار دُز واکسن را در یک روز تزریق کنیم
این ظرفیت را داریم که بیش از ۵ هزار دز واکسن را در یک روز تزریق کنیم چون نیروها و مراکز متعدد خوبی داریم که پای کار هستند حتی مراکز دیگری را هم پیش‌بینی کرده ایم که اگر لازم شد واکسیناسیون را گسترش دهیم.
 
ما مجبوریم که سرعت واکسیناسیون را با سرعت پشتیبانی که واکسن به منطقه می‌آید تنظیم کنیم.
علت ازدحام در سالن‌های واکسیناسیون، کمبود ایستگاه‌های واکسیناسیون نیست بلکه بیشتر مردم به دلیل گرمای هوا دوست دارند اول صبح وارد سالن شوند؛ به همین دلیل ازدحام در ساعت ۷ صبح بسیار زیاد است و ما هم نمی‌توانیم بگوییم چه کسی ۷ صبح و چه کسی ۱۲ ظهر بیاید.
مجوز رشته پروتزهای دندانی در مقطع کارشناسی برای دانشکده علوم پزشکی لارستان اخذ شد
 
با پیگیری‌های دکتر یگانه و حمایت‌های بسیار خوب دکتر کشتکاران، معاون آموزشی توانمند دانشکده توانستیم رشته پروتزهای دندانی را در مقطع کارشناسی به مجموعه علوم پزشکی اضافه کنیم که مجوز آن از وزارت اخذ شد و در مرحله تجهیز هستیم که امیدواریم با کمک خیران در سال آینده برای این رشته به مرحله پذیرش دانشجو برسیم.
 
این رشته از رشته‌های بسیار نوین و پیشرو است که می‌تواند برگ برنده‌ای برای ما در حوزه دانشکده علوم پزشکی لارستان باشد و ما هم به دنبال گسترش زیرساخت‌ها به‌ویژه در حوزه آموزشی هستیم
 
خدمات‌رسانی به مردم در پیک پنجم کرونا
با همت خیران و تلاش و ایثارگری پزشکان، کادر درمان و پرسنل خوب بیمارستان شرمنده مردم نشدیم و صحنه‌هایی که در برخی شهرها می‌دیدیم که برخی از مردم در حیاط بیمارستان‌ها دراز کشیده‌اند یا به دلیل شرایط بحران تخت‌های بستری در مکان‌هایی در خارج از بیمارستان ها قرار دارد را در منطقه لارستان ندیدیم چون با همت خیرین زیرساخت‌های خوبی داشتیم و این باعث شد که به خوبی به مردم خدمات ارائه شود و کمبودی احساس نشود
 
به نوبه خودم از همه پرسنل و کادر درمان بیمارستان تشکر می‌کنم
در بحث دارویی، هیچ کمبود دارویی را حس نکردیم، علیرغم این که تامین مالی داروی رمدسیویر بسیار سخت بود و شرکت‌های دارویی حاضر نبودند به غیر از پرداخت دارویی این دارو را در اختیار ما قرار دهند اما با همت همکاران‌مان در معاونت غذا و دارو و با پشتیبانی و مدیریت مالی بسیار خوب دکتر اقتداری دچار این چالش نشدیم و توانستیم دارو به اندازه تحویل دهیم.
 
ام‌آر آی تحت بیهوشی به غیر از شیراز فقط در بیمارستان امام رضا(ع) لار انجام می‌شود
با تغییر دستگاه MRI به مدل ۲۰۲۰ دیگر هیچ ام آر آیی وجود ندارد که ما در مجموعه لارستان نداشته باشیم، انجام MRI تحت بیهوشی یکی از کارهایی است که به جز شیراز هیچ کدام از مراکز داخل استان انجام نمی‌دهند اما ما در بیمارستان امام رضا(ع) انجام می‌دهیم.
 
دستگاه پزشکی هسته‌ای هم با رادیو داروها کار دارد، هم در حوزه تشخیصی و هم در حوزه درمانی می‌تواند این کار را انجام دهد، ارائه زنجیره خدمات در حوزه پزشکی هسته‌ای بسیار دشوار است، خودرویی که این داروها را حمل می‌کند خودروی خاصی است و با پرواز خاصی این رادیو داروها وارد منطقه می‌شود.
 
حواله و مجوز رادیوتراپی و آنژیوگرافی را از وزارت بهداشت گرفته‌ایم
در مورد رادیوتراپی در مرکز امام حسن مجتبی(ع) و آنژیوگرافی در بیمارستان امام رضا(ع) حواله و مجوز وزارتی داریم، چانه‌زنی ما این است که زمانی که دستگاه وارد مجموعه می‌شود چه زمانی است؛ دستگاه رادیوتراپی به لارستان اختصاص پیدا کرده است و ما در لیست دانشگاه‌هایی که دستگاه رادیوتراپی باید بیاید هستیم اما اولویت مهم است.
 
مجوز آنژیوگرافی قلبی و مغزی را هم از وزارت بهداشت گرفته‌ایم و چیزی که الآن برای آن چانه می‌زنیم زمان دریافت آن است؛ به عبارت دیگر، موضوعی که در حال حاضر پیگیری می‌کنیم سرعت و اولویتی است که وزارت بهداشت داده است، نه اینکه اصل قضیه زیر سوال رفته است.
 
دستگاه سی تی اسکن ۱۲۸ اسلایس سال گذشته در درمانگاه هاشمی‌زاده نصب شد و در کل استان فارس به غیر از شیراز فقط بیمارستان لار دارد؛ هر چه اسلایس افزایش پیدا می‌کند دقت برش‌هایی که تصویربرداری می‌کند بیشتر است؛ ما سی تی اسکن ۱۲۸ را برای آنژیوگرافی عروق کرونر قلب استفاده می‌کنیم و نه تنها لارستان بلکه کل منطقه جنوب فارس را می‌توانیم پوشش دهیم.
 
سی تی اسکن ۱۶ اسلایس، تقریبا دو هفته است که وارد بیمارستان لار شده است که تلاش می‌کنیم در همین ماه نصب کنیم تا در کنار سی تی اسکن دو اسلایس بتوانیم سی تی اسکن بیماران کرونایی و غیر کرونایی را جدا کنیم.
 
در مورد مرکز رشد از دکتر کشتکاران، دکتر عبدالله‌پور و آقای قناعت‌پور تشکر می‌کنم
در مورد مرکز رشد به نوبه خودم هم از دکتر کشتکاران و هم دکتر عبدالله‌پور که مسئول مرکز رشد هستند و بسیار زحمت کشیدند و کارها را پیگیری کردند و هم از آقای قناعت‌پور که برج علم و فناوری حوزه وزارت علوم در لارستان هستند و در این زمینه با ما همکاری کردند تشکر می‌کنم، در این موضوع از کمک و مشاوره ایشان استفاده کردیم چون هدف این است که کارهای نوین و در ارتباط با صنعت در مرکز رشد اتفاق بیفتد.
 
اخذ رشته‌های جدید برای دانشکده
از روز نخست که مرحوم جهانشاه کارگر دانشکده پرستاری و مامایی را در کنار بیمارستان امام رضا(ع) ساخت تا همین امروز که با هم صحبت می‌کنیم هیچ رشته‌ای به لار اضافه نشده بود، حتی رشته مامایی نداشتیم و در هیچ رشته‌ای هم مقطع کارشناسی ارشد نداشتیم اما الآن در سند توسعه متوازن، دو رشته ارشد گرفتیم که یکی از آن‌ها را برای امسال اعلام کردیم و زیرساخت آن آماده بود اما به دلیل کرونا از طرف هیئت بورد برای بازدید نیامدند که نه فقط برای لار بلکه برای شهرهای دیگر هم به دلیل اینکه هیئت بورد برای بازدید نیامدند رشته‌های جدید هنوز برقرار نشده است.

کلیه حقوق مادی و معنوی این مطلب متعلق به عصرنامه لارستان :: صفحه نخست می باشد.

آدرس: