1- آموزش انواع غذاهاي شهر وروستاي لارستان كهن وغذاهاي حاضري
2- انواع شيريني خشك، دسروتهيه بعضي شيريني هاي متداول كنوني
3- انواع نان هاومهوه
4- ادويه ها
5- ترشي
6- تنقلات
در مقدمه کتاب آمده است: شهر زیبای من، لار، در جنوبی ترین نقطه ایران از استان فارس قرار دارد که در زمان قدیم، قسمت های بزرگی از جنوب ایران (بندرعباس، لامرد، بندرلنگه، بندر خمیر، کیش، تنب بزرگ و کوچک، پارسیان، بستک، مهر، عسلویه، کنگان، گزدان، جهرم، زرین دشت، فورگ، داراب) به مرکزیت این شهرستان بوده و تمام این مناطق جزء آن محسوب می شدهاند. لذا بیشتر مردم مناطق نام برده دارای فرهنگ و آداب و رسوم، زبان و بی شک فرهنگ خوراکی مشترکی هستند.
كتاب در235 صفحه باكاغذ كلاسه به همراه دي وي دي و قيمت 250000 هزارريا ل منتشر شدهاست.
دي وي دي آموزشي كه شامل آموزش 34 نوع غذا و شيرينيونان،حلواومهوه میباشد.