کتاب هنر آشپزی لارستان به قلم سهیلا (نجمه) کاظمی لاری منتشر شد
كتاب هنر آشپزي لارستان نويسنده : سهيلا (نجمه )كاظمي لاري در6 فصل تدوين شده است.
1- آموزش انواع غذاهاي شهر وروستاي لارستان كهن وغذاهاي حاضري
2- انواع شيريني خشك، دسروتهيه بعضي شيريني هاي متداول كنوني
3- انواع نان هاومهوه
4- ادويه ها
5- ترشي
6- تنقلات
در مقدمه کتاب آمده است: شهر زیبای من، لار، در جنوبی ترین نقطه ایران از استان فارس قرار دارد که در زمان قدیم، قسمت های بزرگی از جنوب ایران (بندرعباس، لامرد، بندرلنگه، بندر خمیر، کیش، تنب بزرگ و کوچک، پارسیان، بستک، مهر، عسلویه، کنگان، گزدان، جهرم، زرین دشت، فورگ، داراب) به مرکزیت این شهرستان بوده و تمام این مناطق جزء آن محسوب می شدهاند. لذا بیشتر مردم مناطق نام برده دارای فرهنگ و آداب و رسوم، زبان و بی شک فرهنگ خوراکی مشترکی هستند.
كتاب در235 صفحه باكاغذ كلاسه به همراه دي وي دي و قيمت 250000 هزارريا ل منتشر شدهاست.
دي وي دي آموزشي كه شامل آموزش 34 نوع غذا و شيرينيونان،حلواومهوه میباشد.
ارسال دیدگاه شما
دیدگاه های ارسالی، پس از تایید مدیر سایت منتشر خواهد شد.
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشند منتشر نخواهد شد.
پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشند منتشر نخواهد شد.
ارسال دیدگاه شما
نظرات: